19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Kutlamasında solist olarak görev alan 12/D sınıfı öğrencisi Nil Ersan' a , marşları seslendiren Tarım Alanı 9/E sınıfımıza , Halk oyunlarında görev alan tüm öğrencilerimize , Şiir ve yazılarda görevli olan tüm öğrencilerimize , şenliğin 2. bölümünde yer alan müzik şöleninde gitarlarıyla eşlik eden 11/B sınıfı öğrencileri Caner Demli ve Vefa Jafar'a bateride 11/E sınıfı öğrencisi Yunus Savlı ' ya solistlerimiz 11/E sınıfı öğrencisi Bilnur Karakuruk , 12/C sınıfı Hayrünnisa Sevgin 9/C sınıfı Murat Şahin , 10/A sınıfı Zeki Turan, 11/A sınıfı öğrencisi Emir Gürler ' e , 19 Mayıs Programımız için söz ve müziğini kendi yaptığı şarkıyla katılan 11/A sınıfı öğrencisi Yusuf Adnan Abi ' ye , sunucularımız 12/B sınıfı öğrencisi Orhan Fidan ve 10/B sınıfı öğrencisi Nisanur Tanış ' a ve ismini yazamadığımız görev alan tüm öğrencilerimize ve bu videoyu bizlere hazırlayan 10/A sınıfı öğrencimiz Eren Demircan ' a teşekkür ederiz. Tarım, Gıda , Laboratuvar ve Hayvan Sağlığı Alanlarımızda görevli tüm öğrencilerimizin ellerine sağlık. 19 Mayıs' ı hep beraber coşkuyla kutladık.

25.05.2022 607